O ai na faia le lolipop machine?O le a le mea e fai ai le lolipop?

O ai na faia le masini lollipop?O le a le mea e fai ai le lolipop?

Lollipop masini ua leva ona i ai mo le tele o seneturi, faatasi ai ma fesuiaiga o lenei suamalie suamalie na amata mai i Aikupito anamua.O nei loli muamua o lole faigofie na faia mai le meli ma le sua.E masani ona sau i luga o se laau, e pei o loli ua tatou iloa i aso nei.Ae ui i lea, o le faʻagasologa o le faiga o lollipops e galue ma faʻaalu taimi, faʻatapulaʻaina a latou gaosiga ma avanoa.

E le'i o'o i le fa'ai'uga o le seneturi lona 19 na fa'ataunu'uina ai se tulaga mata'utia i le gaosiga o lolipops.O le mea fou o le lollipop masini na suia ai le alamanuia ma faʻatagaina le tele o gaosiga o lenei lole pele.E ui o le amataga tonu o le masini loli o loʻo finauina, o lona aafiaga i luga o lole lole e le mafai ona faʻafitia.

O Samuelu Fanau o se igoa e masani ona fesoʻotaʻi ma le mea fou o le lollipop machine.Fanau o se tagata Rusia na malaga mai i le Iunaite Setete ma o se paionia fai lole ma se faipisinisi.I le 1916, na ia faavaeina ai le Just Born Candy Company, lea na avea mulimuli ane ma taʻutaʻua mo le gaosiga o masimallow Peeps ma isi mea suamalie.E ui lava e le'i fatuina e Born lava ia le masini lollipop, na ia faia se sao taua i lona atinaʻe ma le faʻateleina.

O le isi igoa e masani ona sau pe a talanoaina le mea fou o le lollipop machine o George Smith.O Smith o se tagata Aferika-Amerika o loʻo taʻua i le fatuina o le loli faʻaonaponei i le 1908. Na lipotia mai na ia faaigoa i lana solofanua sili ona fiafia i ai, Lolly Pop.E ui o le mea fou a Smith o se laasaga taua i luma mo le gaosiga o le loli, e leʻi faʻaogaina atoatoa le faagasologa.E leʻi oʻo i se taimi mulimuli ane faʻaleleia lana mamanu na faʻatupu ai le masini lollipop ua tatou iloa i aso nei.

O masini lollipop muamua e pei o se ulo tele ma se laau taamilo i le ogatotonu.A o taamilo le laau, e sasaa le paluga lole i luga, ma maua ai se ufiufi tutusa.Ae ui i lea, o le faagasologa o loʻo faʻaauau pea i le tusi lesona, e manaʻomia ai le au faʻatautaia e sasaa pea le paluga i luga o le wand.Ole mea lea e fa'atapulaaina ai le gaosiga o gafatia ma fa'afaigata ai ona maua fa'ai'uga faifai pea.

I le amataga o le 20th seneturi, o le alualu i luma faatekinolosi na mafua ai ona maua le masini lollipop otometi.E le o iloa tonu le tagata na faia lenei masini, ona e tele tagata ma kamupani o loʻo galulue i mamanu tutusa i lena taimi.Ae ui i lea, o a latou taumafaiga tuʻufaʻatasia na iʻu ai i se faasologa o mea fou na suia ai le faiga o le lollipop.

O se tasi o tagata lauiloa o lenei vaitau o Howard Bogart o le kamupani gaosi lole lole lauiloa Thomas Mills & Bros.Na pateni Bogart le tele o suiga i le masini loli i le amataga o le 1920s, e aofia ai se masini e otometi ona sasaa le paluga lole i luga o loli.O nei alualu i luma e matua faʻapupulaina ai gafatia gaosiga ma faʻaleleia atili le faʻagasologa.

A'o fa'aogaina le tele o masini loli i le fale lole lole, na fa'aauau pea ona fa'aleleia e isi kamupani ma tagata su'esu'e.O se tasi o nei tagata su'esu'e o Samuel J. Papuchis, o le na pateniina se masini lollipop i le 1931 lea na aofia ai se pa'u taamilo ma se System mo le tatalaina o lolipops mai limu.O le mamanu a Papuchis na faʻaalia ai le manatu o le tele o lollipops e gaosia i foliga ma lapopoa eseese.

I le aluga o tausaga, o lollipop masini ua faʻaauau pea ona faʻaleleia e faʻafetaui le faʻatupulaia o le manaʻoga mo nei meaʻai e sili ona fiafia i ai.I aso nei, o lollipop masini faʻaonaponei e mafai ona gaosia le faitau afe o lollipops i le itula ma le faʻaitiitia o le vaavaaiga a tagata.Latou te faʻaogaina tekinolosi faʻaonaponei e pei o le pulea o komepiuta ma faʻataʻamilomilo faʻasolosolo maualuga e faʻamautinoa ai le lelei ma le lelei.

O lo'o taua i lalo tulaga fa'apitoa o le masini lollipop:

Fa'amatalaga fa'apitoa:

FA'AMATALAGA MO LE LOLLIPOP LOLOGA FAIA MASINO 
Fa'ata'ita'iga YC-GL50-100 YC-GL150 YC-GL300 YC-GL450 YC-GL600
Malosiaga 50-100kg/itula 150kg/itula 300kg/itula 450kg/itula 600kg/itula
Teuteuga Saosaoa 55 ~ 65n/min 55 ~ 65n/min 55 ~ 65n/min 55 ~ 65n/min 55 ~ 65n/min
Manaoga ausa 0.2m³/min,
0.4~0.6Mpa
0.2m³/min,
0.4~0.6Mpa
0.2m³/min,
0.4~0.6Mpa
0.25m³/min,
0.4~0.6Mpa
0.25m³/min,
0.4~0.6Mpa
limu E eseese a matou foliga o le limu, I la matou Gaosiga Fuafua e mafai ona e gaosia foliga eseese Lollipop lole i le laina tutusa.
Uiga 1. Matou te faʻaogaina meafaigaluega faʻapitoa e gaosia ai ma le maualuga o le vevela ma le maualuga o le mamafa, e le faigofie ona pipii lole.

2. E mafai e le tatou afi servo ona pulea lelei tagata teu tupe

Masini Lollipop

lolipop1
lolipop3
lolipop2
lolipop4

Taimi meli: Oke-23-2023